Specialismen

De dienstverlening van Viewwave bevindt zich op het gebied van ICT en business, maar vaak ook op het snijvlak daarvan. Vanuit onze brede oriëntatie en integrale visie brengen we techniek en business samen. Wij helpen u bij de implementatie van software en systemen die naadloos aansluiten op uw behoefte; een voorbeeld hiervan is Master Data Management software zoals Markit EDM. Uw data helpt uw organisatie verder, ontdek wat u al in handen heeft!

Ons team bestaat uit gedreven professionals die hun sporen verdiend hebben in project management, business consultancy, BI, ICT & data management.

Project management

Project management

Uw project perfect georganiseerd, van voorbereiding tot implementatie en evaluatie. Viewwave werkt altijd volgens recente methodes o.a. Agile/Scrum en Prince2. Hiermee kunnen wij naadloos aansluiten bij de werkwijze van uw organisatie. 

Business consultancy

Business consultancy

Onze business consultants doorgronden uw organisatie, om van daaruit tot optimale processen en informatiesystemen te komen. Zij helpen u bij het doorgronden van uw data en het in kaart brengen en realiseren van data behoeftes inclusief aansluitende rapportages.

ICT consultancy

ICT consultancy

We brengen uw ICT-omgeving overzichtelijk in beeld, geven onafhankelijk ICT-advies en dragen efficiënte, kostenbesparende oplossingen aan die in lijn liggen met uw business en implementeren deze voor u.

 
Test management

Data Governance

Data Governance is key voor alles wat u met data doet. Onze mensen hebben ervaring met het in kaart brengen van uw organisatie en de behoefte op data governance gebied. Wij kunnen u helpen met de implementatie van een data governance framework.

Data management

Master Data management

Eenduidige informatievoorzieningen, heldere informatiestromen en overzichtelijk databeheer door o.a. herinrichting van processen, structuren en software. Wij hebben brede ervaring met Master Data Management (MDM) implementaties van o.a. Markit EDM. Of het nu gaat om het opzetten van dashboards, de kwaliteit van uw data analyseren of u helpen ontdekken wat u met uw data kan, wij zijn uw data partner.

Asset management

Asset management

Onze specialisten hebben veel ervaring met data binnen asset management. Zij hebben kennis van de gehele lifecycle en zijn op de hoogte van alle vooraanstaande oplossingen. Van front tot backoffice. Zo zijn zij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Data Management en Data WareHouse oplossingen van bekende vendoren zoals Markit EDM, EDM Warehouse, Simcorp Dimension en andere oplossingen.

 

 

     

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan via bijgaande button.