Specialisatie

Specialisatie

Onze integrale aanpak is onze kracht. Vanuit onze hybride achtergrond vliegen wij elk business vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken aan. Verder kijken dan het probleem en het geheel overzien, daar gaat het om.

Onze organisatie beschikt over een vast en interim team van professionals met een hybride profiel en kennis van diverse data & technische domeinen. We dragen efficiënte oplossingen aan waarin datastromen, structuren, processen en culturen samenkomen en elkaar versterken.

Master Data Management

Eenduidige informatievoorzieningen, heldere informatiestromen, optimalisatie en overzichtelijk databeheer door o.a. herinrichting van processen, structuren en software. Wij hebben brede ervaring met Master Data Management (MDM) implementaties van o.a. Markit EDM, Curium of GoldenSource. Of het nu gaat om het opzetten van dashboards, de kwaliteit van uw data analyseren of u helpen ontdekken wat u met uw data kan, wij zijn uw data partner.

Data Science

Bestudeer uw data, leg verbanden, zie nieuwe mogelijkheden en krijg inzichten die voorheen verborgen waren. Dit is wat data science onder andere voor uw organisatie kan betekenen. Onze consultants kunnen u helpen met het opstarten en inrichten van data science activiteiten. 

Transformeer uw organisatie naar een data gedreven organisatie.

Business Intelligence (BI)

Er zijn vele tools beschikbaar om uw data te visualiseren waar onder Microsoft PowerBI, Tableau & Qlik. Met deze tools kunt u uw organisatie voorzien van doeltreffende dashboards en inzichten. Maar welke tool past nu het beste bij uw business? Welke behoefte heeft u? Welke vraagstukken zijn er nu en in de toekomst? Onze consultants begeleiden en adviseren u graag met het analyseren van uw landschap & het maken van toekomstbestendige keuzes op het gebied van BI tooling.

IT Advies

Past uw huidige IT oplossing nog wel bij uw behoefte? Geeft uw IT oplossing de juiste informatie? Of wringt u zich regelmatig in bochten door het ontbreken van de juiste inrichting? Wij brengen uw ICT-omgeving overzichtelijk in beeld, geven onafhankelijk advies en dragen efficiënte, kostenbesparende oplossingen aan die in lijn liggen met uw business, van simpele reporting oplossingen tot geavanceerde cloud technology, wij zijn uw partner.

Data Governance

Data Governance is key voor alles wat u met data doet. Maar wat is het? Waarom heb je het nodig? En wat kan je er eigenlijk mee? Wij adviseren u graag over dit fundamentele onderwerp.

Onze mensen hebben ervaring met het in kaart brengen van uw organisatie en de behoefte op data governance gebied. Wij helpen u met de implementatie van een data governance framework.

Finance

Onze specialisten hebben veel ervaring met data binnen het finance domein. Zij hebben kennis van de gehele lifecycle en zijn op de hoogte van alle vooraanstaande oplossingen. Van front tot backoffice. Zo zijn zij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Data Management en Data WareHouse oplossingen van bekende vendoren zoals Markit EDM, EDM Warehouse, Simcorp Dimension en andere oplossingen.

Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Seeing the bigger picture is part of the solution