Empower your Data!

Viewwave B.V. is de specialist in data vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in ICT & software trajecten die gericht zijn op het stroomlijnen van uw data behoefte. Hierbij kunnen wij u helpen gedurende het hele traject, van selectie tot implementatie en nazorg. Onze specialisten zijn breed opgeleid en kunnen u helpen vanuit uw IT en Business behoefte. Data is de sleutel binnen uw organisatie, zorg dat uw data u helpt uw doelen te halen. Empower your Data!

Home

Home

Specialisaties

Specialisaties

Werkwijze

Werkwijze

Contact

Contact us

Integrale visie

Onze integrale aanpak is onze kracht. Vanuit onze hybride achtergrond vliegen wij elk business vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken aan. Verder kijken dan het probleem en het geheel overzien, daar gaat het om.


Onze organisatie beschikt over een vast en interim team van professionals in ICT, finance, management en projectbegeleiding. We dragen efficiënte oplossingen aan waarin datastromen, structuren, processen en culturen samenkomen en elkaar versterken. 

Internationale klantenkring

Viewwave heeft internationale kennis en ervaring en voert projecten uit in diverse Europese landen.

 

Werken bij Viewwave

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij een projectmanager, ICT specialist, Business Intelligence consultant, Test Manager of weet jij alles van data? Ben jij over ambitieus en altijd in voor een goed gesprek? Neem dan contact met ons op en kom bij ons op kantoor eens kennis maken!

 

Partnerships

Vanuit een integraal doel om de opdrachtgever zo compleet mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met gespecialiseerde partners in uiteenlopende disciplines. Wil jij ook een partner worden van Viewwave?  Neem dan contact op.