Specialist in ICT en business

Viewwave is een internationaal ICT en business gerelateerd consultancy bureau voor met name financiële instellingen en grote MKB-organisaties. We zijn gespecialiseerd in ICT & software implementatie trajecten. Wij kunnen u helpen met projectmanagement, business management, ICT consultancy, data management, asset management en test management.

Home

Home

Specialisaties

Specialisaties

Werkwijze

Werkwijze

Contact

Contact us

Integrale visie

Onze integrale aanpak is onze kracht. Vanuit onze hybride achtergrond vliegen wij elk business vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken aan. Verder kijken dan het probleem en het geheel overzien, daar gaat het om.


Onze organisatie beschikt over een vast en interim team van professionals in ICT, finance, management en projectbegeleiding. We dragen efficiënte oplossingen aan waarin datastromen, structuren, processen en culturen samenkomen en elkaar versterken. 

Internationale klantenkring

Viewwave heeft internationale kennis en ervaring en voert projecten uit in diverse Europese landen.

 

Werken bij Viewwave

Wij zoeken gedreven projectmanagers, ICT en business consultants, test managers, data managers en asset managers. Interesse? Neem contact met ons op.

 

Partnerships

Vanuit een integraal doel om de opdrachtgever zo compleet mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met gespecialiseerde partners in uiteenlopende disciplines.